Skip to content

Z diskuse - příspěvky

Odp.:Praha - výuka na didg
arcturus 14-09-11 07:49
Odp.:Praha - výuka na didg
xanti 08-09-11 12:31
Odp.:Moje první didgeridoo
xanti 08-09-11 12:29
Odp.:Moje první didgeridoo
arcturus 19-08-11 20:13
Moje první didgeridoo
Mel 11-07-11 09:50
respond
Vang22Katheryn 04-07-11 10:13
You are here:Články
WWW.YEDAKI.COM - didgeridoo fórum
Vítej, Host
Prosím Přihlásit nebo Registrovat.    Zapomněli jste heslo?
Odp.:Severni Morava, Opava či Zlín (1 zobrazeno) (1) Host
Jdi dolů Odeslat odpověď Oblíbené: 0
TÉMA: Odp.:Severni Morava, Opava či Zlín
Severni Morava, Opava či Zlín pred 3 Roky, 9 Mesíci  
Cau vsichni
uz delsi dobu hledam nekoho s kym bych si mohl zahrat, vyzkouset jeho nastroj a vsechno okolo, jenze se mi to proste nedari. Bydlim v Opave, pres tyden studium ve Zline, ale zahrat si prijedu v dostupne vzdalenosti kamkoliv. Kdyby jste si nekdo chteli se mnou zahrat, bych bych vic nez rad.
Pokud se nekdo najde, napiste sem a domluvime se

Doufam ze tady v kraji nejsem sam koho didge zajima

Zatim zdarec

Řehul z OOOpavy
Zadejte zde kód   
Prosím, všimněte si, že ačkoli nejsou tlačítka pro boardcode a smajlíky viditelná, jsou stále použitelná

Zpráva moderátorovi   Přihlášení Přihlášení  
  Reply Quote
petr ()
Odhlášení uživatelé Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
Odp.:Severni Morava, Opava či Zlín pred 3 Roky, 9 Mesíci  
V Opave hraje Honza Kraslík na didgeridoo ... jinak působí v kapele Camara. www.camara.cz
Zadejte zde kód   
Prosím, všimněte si, že ačkoli nejsou tlačítka pro boardcode a smajlíky viditelná, jsou stále použitelná

Reply Quote
jeeee diky, netusil sem ze se nekdo ozve takhle rychle
Zadejte zde kód   

Reply Quote
petr ()
No zatím to není důvod k jásání ještě nevíš jaestli Honza bude moct hrát. Nevím jak na tom je ale držím palce.
Zadejte zde kód   

Reply Quote
nejasam jen mi vysvitla nadeje ze si konecne s nekym zahraju. skoda ze nevim jak vypada, vecer ho totiz urcite uvidim na autopilote v Opave...
Zadejte zde kód   

Reply Quote
petr ()
Zadejte zde kód   

Reply Quote
Zdravím všechny hráče..
Jsem navoček a Dideridoo jsem si pořídil před pár dny. No a jak se patří doma máme od té doby veselo . Ale manželka se zkoušení chytila také..
No první den to spíše připomínalo prdícího slona.
Druhý den jsem našel nějaký tón a od toho dne se snažím seč to jde.
Jinak jsem z Březové u Vítkova okr. Opava, takže jsem rád, že kolem mne jsou i jiní hráči. Snad mě mezi sebe přijmete a někdy se sejdeme. Přeci jen bych potřeboval pár rad jak správně hrát.
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
SKIPE: vrbatovi99
Zadejte zde kód   

Reply Quote
petr ()
To je škoda, že všichni co chtějí hrát na didge jsou okolo Ostravy, zdá se že v Praze nikdo není, kdo by hrál, nebo všichni spokojeně hrají sami
Zadejte zde kód   

Reply Quote
neboj ja do te doby nez jsem napsal tento prispevek taky nevedel ze tady nekdo hrava...
Zadejte zde kód   

Reply Quote
Odp.:Severni Morava, Opava či Zlín pred 1 Rok, 10 Mesíci  
A já bych si s někým zahrál a nemám s kým... Jsem z centra Ostravy a bohužel nikoho neznám, nemám kontakty. Nějaká dobrá australská duše?
Zadejte zde kód   

Reply Quote
Honza ()
Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
Nrozeniny:
Odp.:Severni Morava, Opava či Zlín pred 1 Rok, 10 Mesíci  
Tož já bych si v Praze někdy zahrál, většinou hraju sám a rád bych okouk náké nové fígle
Zadejte zde kód   

Reply Quote
Odp.:Severni Morava, Opava či Zlín pred 1 Rok, 9 Mesíci  
Pokud byste měl někdo zájem tak mám 25.4.2010 v 18.00 komorní vystoupení v čajovně u Kulturáku v Ostravě...
Rád si poslechnu objektivní kritiku... přeci jen nehraju dlouho.
http://www.facebook.com/event.php?eid=102816309759937&ref=ts
Zadejte zde kód   

Reply Quote
Jdi nahoru Odeslat odpověď
Poháněno: FireBoardstáhnout poslední příspěvky do počítače

Přihlásit do systému

Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Obrázek z fotogalerie

DSC_8920.JPG

Svátek

Dnes je: Neděle, 05 únor 2012
Dnes má svátek: Dobromila
Zítra má svátek: Vanda

Informace

Toto je Vaše IP adresa 38.107.179.208

Jak hrát na didgeridoo - úvod pro začátečníky

Naučit se hrát na didgeridoo se může ze začátku zdát velmi obtížné. Své tajemství nerado prozrazuje a zdá se, že se mu nechce moc komunikovat. Zvládnout dobrý cistý tón a obzvlášte dokázat zahrát takzvaný "cirkulární dech" muže být velmi težké. Ale když tyto prekážky clovek prekoná, situace se hned zlepší. Didžeridu zacne být plné elánu a zacne ukazovat cím dál víc z toho, co umí.

Konstrukce didgeridoo 1 - Zvýšení základního tónu

Jak zasáhnout do konstrukce didgeridoo a zvýšit jeho základní tón? Podrobný návod a popis jednotlivých úprav didgeridoo, které vedou ke zvýšení základního tónu. Zde se dočtete více...

Konstrukce didgeridoo 2 - Vliv náústku na vlastnosti didgeridoo

Didgeridoo se skládá z několika částí. Rezonátoru, činné části, kde se formuje zvuk a z náústku. Někdy nástroj jen končí a žádný viditelný náústek nemá. V tomto dílu o konstrukci didgeridoo pojednáme o tvaru náústku a uvedu krátký popis jaký má náústek vliv na vlastnosti nástroje, nebo-li jak se chová nástroj s takovým náústkem...